Itálie - dovolená - recenze

Designhotel Feldmilla (Campo Tures)

👍 100 %
3 hodnocení
Designhotel Feldmilla (Campo Tures) - Itálie - dovolená - recenze

Dolomity Superski | Itálie
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
17. března - 20. března 2022

7 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Designhotel Feldmilla (Campo Tures) - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 17.03.2022 do 20.03.2022.

Burello

👍 98 %
3 hodnocení
Burello - Itálie - dovolená - recenze

    Lignano | Itálie
    vlastní doprava
    🍽️ bez stravy
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    16. července - 23. července 2022

    12 401 Kč  11 161 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Burello - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 16.07.2022 do 23.07.2022.

    Klimatizace, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Lednička, Wifi zdarma

    ➜ od pláže: 150 m   ➜ od centra města: 200 m

    Alpenroyal Belvedere

    👍 98 %
    26 hodnocení
    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze

    Paganella | Itálie
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
    13. února - 17. února 2022

    5 500 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 13.02.2022 do 17.02.2022.

    Alpenroyal Belvedere

    👍 98 %
    26 hodnocení
    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze

    Paganella | Itálie
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    17. února - 20. února 2022

    7 400 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 17.02.2022 do 20.02.2022.

    Bambi Am Park

    👍 98 %
    10 hodnocení
    Bambi Am Park - Itálie - dovolená - recenze

    Jižní Tyrolsko | Itálie
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    17. března - 20. března 2022

    5 805 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Bambi Am Park - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 17.03.2022 do 20.03.2022.

    Bambi Am Park

    👍 98 %
    10 hodnocení
    Bambi Am Park - Itálie - dovolená - recenze

    Jižní Tyrolsko | Itálie
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    31. března - 3. dubna 2022

    5 500 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Bambi Am Park - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 31.03.2022 do 03.04.2022.

    Alpenroyal Belvedere

    👍 98 %
    26 hodnocení
    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze

    Paganella | Itálie
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    10. března - 13. března 2022

    6 900 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 10.03.2022 do 13.03.2022.

    Alpenroyal Belvedere

    👍 98 %
    26 hodnocení
    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze

    Paganella | Itálie
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    26. prosince - 2. ledna 2022

    24 200 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 26.12.2021 do 02.01.2022.

    Alpenroyal Belvedere

    👍 98 %
    26 hodnocení
    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze

    Paganella | Itálie
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    19. prosince - 26. prosince 2021

    24 200 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Alpenroyal Belvedere - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 19.12.2021 do 26.12.2021.

    Weisslahnbad (St. Cipriano)

    👍 96 %
    9 hodnocení
    Weisslahnbad (St. Cipriano) - Itálie - dovolená - recenze

    Jižní Tyrolsko | Itálie
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    31. ledna - 3. února 2022

    5 920 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Weisslahnbad (St. Cipriano) - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 31.01.2022 do 03.02.2022.

    Vnitřní bazén, TV, Fitness, Bar, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Wifi zdarma

    ➜ od sjezdovky: 10 km

    Zobrazeno 1-10 z celkem 12884

    Nejoblíbenější turistické oblasti v Itálii

    Řím (latinsky a italsky Roma)

    Všechny cesty vedou do Říma aneb své prázdniny v hlavním městě Itálie můžete strávit návštěvou jeho hlavních památek. V tomto největším italském městě můžete navštívit např. Baziliku sv. Petra, která je také nazývána Svatopetrský dóm a je jednou z největších na světě. Dále koloseum, jež je největším římským amfiteátrem v Římě a kde se odehrávali gladiátorské zápasy. Pantheon v Římě stojí také za vidění, jelikož je jednou z nejzachovalejších antických staveb v Římě, dále centrum Říma Forum Romanum, či nejslavnější římská Fontána di Trevi.

    Benátky (italsky Venezia)

    Venesia jsou městem, které se nachází na severovýchodě Itálie. Mezi hlavní turistické cíle patří např. nejen náměstí svatého Marka (Piazza San Marco), ale také ostrovy Burano se svými barevnými domečky a Murano se svou tradiční výrobou foukaného skla. Procházka po samotných Benátkách stojí dozajista za to, navštívit můžete místní živé trhy nedaleko mostu Ponte di Rialto nebo se projet na gondole. Obdivovat ve městě můžete baziliku svatého Marka, Dóžecí palác, Zvonici svatého Marka, most Rialto, Canal Grande a mnoho dalšího.

    Florencie (Firenze)

    Tato kolébka renesance se nachází v Itálii v Toskánsku a leží na řece Arno. Florencie je kulturním centrem severní Itálie a je pokládána za jedno z nejromantičtějších měst na světě, jehož historické centrum je zapsáno na Seznam světového dědictví UNESCO. Má necelých 400 000 obyvatel. Za památky, které zde stojí k vidění se řadí např. Kaple sv. Jana Křtitele, dále Nový kostel Panny Marie, či Dóm Panny Marie Květné.

    Neapol: (Napoli)

    Toto krásné obrovské živé italské město leží pod sopkou Vesuv, jehož jádro je zařazeno mezi památky světového dědictví UNESCO. V Neapoli za návštěvu jistě stojí již zmíněná sopka Vesuv, nedaleké Pompeje, či královský palác nebo zámek Reggia di Caserta se svými rozsáhlými zahradami.

    Rimini

    Město Rimini leží na pobřeží Jaderského moře a řadí se mezi nejznámější a také rušná italská letoviska. Toto malebné město se skládá z několika částí, a to: Viserba, Viserbella a Torre Perera. Letovisko Rimini je jedním z nejznámějších v Evropě.

    Bibione

    Přímořské letovisko Bibione se nachází v regionu Benátsko a je protkáno velkým a také cenově dostupným množstvím hotelů. Skládá se z několika částí, a to: z klidnější Pinedy vyhledávané především rodinami s dětmi, dále Lida del Sole, či rozsáhlé části Spiaggia a modernější Lido dei Pini.

    Caorle

    Caorle je italským městem s bohatou historií a řadí se mezi nejnavštěvovanější letoviska v Itálii. Caorle má malebné historické centrum a je turisty hojně vyhledávané.

    Lago di Garda

    Toto nádherné jezero ledovcového původu s azurovou barvou je stále více objevované turisty. Na své si zde přijdou nejen milovníci koupání, ale i cyklistiky, horské turistiky či jízdy na koni.

    Nejoblíbenější doba k návštěvě Itálie a Koronavirus

    Koronavirus: o podmínkách testování na Covid-19 vás bude aktuálně informovat Vaše cestovní kancelář.
    V Itálii panuje středomořské podnebí, většinou jsou zde horká léta a mírné zimy. Nejlepší období k návštěvě Itálie je od dubna do června, ale také na podzim od září do října. V tuto dobu naleznete také příznivější ceny za ubytování než v prázdninových měsících.

    Jak se nejlépe dostat do Itálie

    Mnoho rodin s malými dětmi volí cestu autem, a to buď přes Německo nebo přes Rakousko. Zvolit můžete také cestu autobusem, či letecky.

    Ubytování v Itálii

    V Itálii se můžete ubytovat nejen v hotelech, rekreačních domech, či apartmánech. Také ubytování v bungalovech, či mobilhome má své výhody, nejen že splňují daný komfort, ale klienti jsou v této alternativě více v přírodě, což mnohým turistům plně vyhovuje.

    Pláže v Itálii

    Elba

    Tento malý italský ostrov se svými krásnými plážemi láká také se svým čistým mořem a vyhřátým pískem mnoho turistů. Navštívit zde můžete např. pláž Spiaggia di Sansone, Laconu, či Prochio i mnoho dalších.

    Sicílie (Sicilia)

    Je největším italským ostrovem a naleznete zde hned dvě turisty vyhledávané pláže, a to: Scalu dei Turchi a Calu Tonnarellu. Navštívit na Sicílii můžete také známé město Palermo se svými antickými památkami a krásným pobřežím s okouzlujcí přírodou.

    Kalábrie (Calabria)

    Pojedete-li do Kalábrie, do této perly jižní Itálie, navštivte oblast Capo Vaticano, která vás přivítá romantickými skalnatými výběžky vstupujícími do průzračného moře. Zajímavým místem v Kalábrii je také pláž tzv. Marasusa se svým sněhobílým pískem a odlehlými zátokami.

    Apulie

    Pláž Baia dei Turchi oplývá jedním z nejčistších moří v zemi, kvůli čemuž také získala Modrou vlajku. Tento malebný kraj s olivovými háji zve turisty k ideální dovolené u moře s oblázkovými i písečnými plážemi.

    Marche

    Marche se nachází ve střední Itálii a jeho největší chloubou jsou Ascoli Piceno a Urbino. Z pláží pak jistě stojí za návštěvu krásná pláž se smaragdově zeleným Jadranem Spiaggia delle Due Sorelle.

    Počasí v Itálii

    V Itálii je příjemné subtropické středozemní klima, přičemž kvůli výškovým rozdílům je počasí spíše různorodé. Nejteplejšími a nejnavštěvovanějšími měsíci jsou měsíc červenec a srpen, kdy dosahuje teplota vody okolo 25°C.

    Lyžařské destinace v Itálii

    Na lyžaře čekají v Itálii ideální podmínky, a to zejména v období od listopadu do začátku května. Zimní radovánky si v Alpách turisté dozajista oblíbí, a nejen to, mohou se kromě lyžování vykoupat ve zdejších bazénech, či si užít sáňkování nebo také bruslení.

    Top nabídky

    Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

    Itálie - dovolená - recenze - nejlepší recenze

    Itálie - dovolená - recenze - nejlepší recenze

    Nejlepší recenze 100 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Designhotel Feldmilla (Campo Tures). Recenze je udělená na základě 3 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je čtvrtek 17. března 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 20. března 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 7 490 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Itálie a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Dolomity Superski, kde se ubytování Designhotel Feldmilla (Campo Tures) nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou jarní dovolenou First Minute v Itálii na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Dolomity Superski podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 100 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

    Nejlevnější Itálie - dovolená - recenze

    Nejlevnější Itálie - dovolená - recenze

    Nejlevnější dovolenou Itálie - dovolená - recenze pořídíte v ubytování Apartmány Piazza Treviso. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 7. května 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 14. května 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 2 958 Kč. Rekreace v resortu Bibione je v délce 8 dní - 7 nocí je a bez stravy. Tato výhodná jarní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Itálii a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Apartmány Piazza Treviso v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 10 % z původní prodejní ceny 3 287 Kč. Apartmány Piazza Treviso je situován v letovisku Bibione. Doprava do letoviska v lokalitě Bibione je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute v Itálii na jaře s průměrnou recenzí 96 % dle 5 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

    Luxusní Itálie - dovolená - recenze

    Itálie - dovolená - recenze - nejlepší recenze

    Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Itálii? Zkuste přepychový luxusní 4.5hvězdičkový Corona Dolomites v letovisku Paganella. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 17. března 2022 a datum příjezdu/příletu je v neděli 20. března 2022. Pobyt je v délce 4 dny - 3 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 7 200 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Itálii a o podmínkách dovolené v Corona Dolomites v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Paganella, kde se ubytování Corona Dolomites nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute v Itálii. Průměrná recenze Corona Dolomites je 96 % podle referencí od 48 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

    Jaké jsou možnosti dovolené v Itálii?

    Dovolená a Last Minute

    Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Itálie vyberte úvodní stránku v Italielastminute.cz - dovolená Itálie a Last Minute zájezdy 2021 a 2022. Vaší dovolenou: Itálie - dovolená - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Itálie. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
    Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty v Itálii 2021 a 2022, odpovídající vašemu výběru.

    Doprava

    Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Itálie? Pro pobyty v Itálii lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: autem, autobusem, letecky nebo letecky z Prahy.
    Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou v Itálii letecky 2021/2022 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

    Strava

    Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování v Itálii s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
    Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou v Itálii připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo v Itálii a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

    Termín

    Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2021, případně dovolené 2022. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace v Itálii příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si v Itálii svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra v Itálii v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

    Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Itálie? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Itálii na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Itálie v měsících červen, červenec a srpen - Itálie v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Itálii v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
    Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Itálie jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2021 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2022.


    Výběr lokality

    Svůj pobyt v Itálii můžete vybrat z následujících 66 letovisek / rezortů:

    Alternativní dovolená

    Nevybrali jste si v Italielastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Itálii můžete vyzkoušet například také web Dovolená Itálie. Zajímají vás možnosti rekreace dovolená v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou dovolená jako Kanárské ostrovy dovolená - recenze, Kapverdské ostrovy dovolená - recenze nebo například Kuba dovolená - recenze či Kypr dovolená - recenze.

    Itálie - dovolená - recenze - recenze

    Corona Dolomites - Andalo - Paganella

    Lepší to být nemůževíce recenzí

    Adler Family & Wellness Clubresidence - Adler Family & Wellness Clubresidence - Tre Valli

    Moc hezké místo i prostředí, čisté pokoje i welness. Vhodné pro rodiny s dětmi.více recenzí

    Weisslahnbad (St. Cipriano) - Jižní Tyrolsko

    Byla to skvělá dovolená.

    Když jsme hotel vybírali, báli jsme se, že je to jen 3xxx a je někde v končinách.

    Opak byl ale pravdouvíce recenzí

    Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
    Copyright © 2021. Italielastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Itálie. Web Italielastminute.cz využívá cookies.