Itálie - dovolená - recenze

Residence Carinzia

👍 98 %
8 hodnocení
Residence Carinzia - Itálie - dovolená - recenze

Lignano | Itálie
autobus
🍽️ bez stravy
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
1. července - 10. července 2022

20 052 Kč

Zobrazit nabídku ►

Residence Carinzia - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 01.07.2022 do 10.07.2022.

Residence Carinzia

👍 98 %
8 hodnocení
Residence Carinzia - Itálie - dovolená - recenze

Lignano | Itálie
autobus
🍽️ bez stravy
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
5. srpna - 14. srpna 2022

24 250 Kč

Zobrazit nabídku ►

Residence Carinzia - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 05.08.2022 do 14.08.2022.

Corona Dolomites

👍 96 %
50 hodnocení
Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze

Paganella | Itálie
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
14. srpna - 18. srpna 2022

12 600 Kč

Zobrazit nabídku ►

Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 14.08.2022 do 18.08.2022.

Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Animační programy, Zastávka skibusu, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 200 m

Corona Dolomites

👍 96 %
50 hodnocení
Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze

Paganella | Itálie
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
17. července - 21. července 2022

12 600 Kč

Zobrazit nabídku ►

Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 17.07.2022 do 21.07.2022.

Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Animační programy, Zastávka skibusu, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 200 m

Corona Dolomites

👍 96 %
50 hodnocení
Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze

Paganella | Itálie
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
25. srpna - 28. srpna 2022

9 999 Kč

Zobrazit nabídku ►

Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 25.08.2022 do 28.08.2022.

Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Animační programy, Zastávka skibusu, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 200 m

Corona Dolomites

👍 96 %
50 hodnocení
Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze

Paganella | Itálie
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
4. srpna - 7. srpna 2022

9 999 Kč

Zobrazit nabídku ►

Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 04.08.2022 do 07.08.2022.

Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Animační programy, Zastávka skibusu, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 200 m

Corona Dolomites

👍 96 %
50 hodnocení
Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze

Paganella | Itálie
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
23. června - 26. června 2022

8 900 Kč

Zobrazit nabídku ►

Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 23.06.2022 do 26.06.2022.

Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Animační programy, Zastávka skibusu, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 200 m

Corona Dolomites

👍 96 %
50 hodnocení
Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze

Paganella | Itálie
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
18. srpna - 21. srpna 2022

9 999 Kč

Zobrazit nabídku ►

Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 18.08.2022 do 21.08.2022.

Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Animační programy, Zastávka skibusu, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 200 m

Corona Dolomites

👍 96 %
50 hodnocení
Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze

Paganella | Itálie
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 1 den (0 nocí (bez přenocování)) dovolené s recenzí
26. června - 26. června 2022

10 999 Kč

Zobrazit nabídku ►

Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 26.06.2022 do 26.06.2022.

Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Animační programy, Zastávka skibusu, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 200 m

Corona Dolomites

👍 96 %
50 hodnocení
Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze

Paganella | Itálie
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
28. července - 31. července 2022

9 999 Kč

Zobrazit nabídku ►

Corona Dolomites - Itálie - dovolená - recenze v termínu od 28.07.2022 do 31.07.2022.

Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Animační programy, Zastávka skibusu, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 200 m

Zobrazeno 1-10 z celkem 9133

Nejoblíbenější turistické oblasti v Itálii

Řím (latinsky a italsky Roma)

Všechny cesty vedou do Říma aneb své prázdniny v hlavním městě Itálie můžete strávit návštěvou jeho hlavních památek. V tomto největším italském městě můžete navštívit např. Baziliku sv. Petra, která je také nazývána Svatopetrský dóm a je jednou z největších na světě. Dále koloseum, jež je největším římským amfiteátrem v Římě a kde se odehrávali gladiátorské zápasy. Pantheon v Římě stojí také za vidění, jelikož je jednou z nejzachovalejších antických staveb v Římě, dále centrum Říma Forum Romanum, či nejslavnější římská Fontána di Trevi.

Benátky (italsky Venezia)

Venesia jsou městem, které se nachází na severovýchodě Itálie. Mezi hlavní turistické cíle patří např. nejen náměstí svatého Marka (Piazza San Marco), ale také ostrovy Burano se svými barevnými domečky a Murano se svou tradiční výrobou foukaného skla. Procházka po samotných Benátkách stojí dozajista za to, navštívit můžete místní živé trhy nedaleko mostu Ponte di Rialto nebo se projet na gondole. Obdivovat ve městě můžete baziliku svatého Marka, Dóžecí palác, Zvonici svatého Marka, most Rialto, Canal Grande a mnoho dalšího.

Florencie (Firenze)

Tato kolébka renesance se nachází v Itálii v Toskánsku a leží na řece Arno. Florencie je kulturním centrem severní Itálie a je pokládána za jedno z nejromantičtějších měst na světě, jehož historické centrum je zapsáno na Seznam světového dědictví UNESCO. Má necelých 400 000 obyvatel. Za památky, které zde stojí k vidění se řadí např. Kaple sv. Jana Křtitele, dále Nový kostel Panny Marie, či Dóm Panny Marie Květné.

Neapol: (Napoli)

Toto krásné obrovské živé italské město leží pod sopkou Vesuv, jehož jádro je zařazeno mezi památky světového dědictví UNESCO. V Neapoli za návštěvu jistě stojí již zmíněná sopka Vesuv, nedaleké Pompeje, či královský palác nebo zámek Reggia di Caserta se svými rozsáhlými zahradami.

Rimini

Město Rimini leží na pobřeží Jaderského moře a řadí se mezi nejznámější a také rušná italská letoviska. Toto malebné město se skládá z několika částí, a to: Viserba, Viserbella a Torre Perera. Letovisko Rimini je jedním z nejznámějších v Evropě.

Bibione

Přímořské letovisko Bibione se nachází v regionu Benátsko a je protkáno velkým a také cenově dostupným množstvím hotelů. Skládá se z několika částí, a to: z klidnější Pinedy vyhledávané především rodinami s dětmi, dále Lida del Sole, či rozsáhlé části Spiaggia a modernější Lido dei Pini.

Caorle

Caorle je italským městem s bohatou historií a řadí se mezi nejnavštěvovanější letoviska v Itálii. Caorle má malebné historické centrum a je turisty hojně vyhledávané.

Lago di Garda

Toto nádherné jezero ledovcového původu s azurovou barvou je stále více objevované turisty. Na své si zde přijdou nejen milovníci koupání, ale i cyklistiky, horské turistiky či jízdy na koni.

Nejoblíbenější doba k návštěvě Itálie a Koronavirus

Koronavirus: o podmínkách testování na Covid-19 vás bude aktuálně informovat Vaše cestovní kancelář.
V Itálii panuje středomořské podnebí, většinou jsou zde horká léta a mírné zimy. Nejlepší období k návštěvě Itálie je od dubna do června, ale také na podzim od září do října. V tuto dobu naleznete také příznivější ceny za ubytování než v prázdninových měsících.

Jak se nejlépe dostat do Itálie

Mnoho rodin s malými dětmi volí cestu autem, a to buď přes Německo nebo přes Rakousko. Zvolit můžete také cestu autobusem, či letecky.

Ubytování v Itálii

V Itálii se můžete ubytovat nejen v hotelech, rekreačních domech, či apartmánech. Také ubytování v bungalovech, či mobilhome má své výhody, nejen že splňují daný komfort, ale klienti jsou v této alternativě více v přírodě, což mnohým turistům plně vyhovuje.

Pláže v Itálii

Elba

Tento malý italský ostrov se svými krásnými plážemi láká také se svým čistým mořem a vyhřátým pískem mnoho turistů. Navštívit zde můžete např. pláž Spiaggia di Sansone, Laconu, či Prochio i mnoho dalších.

Sicílie (Sicilia)

Je největším italským ostrovem a naleznete zde hned dvě turisty vyhledávané pláže, a to: Scalu dei Turchi a Calu Tonnarellu. Navštívit na Sicílii můžete také známé město Palermo se svými antickými památkami a krásným pobřežím s okouzlujcí přírodou.

Kalábrie (Calabria)

Pojedete-li do Kalábrie, do této perly jižní Itálie, navštivte oblast Capo Vaticano, která vás přivítá romantickými skalnatými výběžky vstupujícími do průzračného moře. Zajímavým místem v Kalábrii je také pláž tzv. Marasusa se svým sněhobílým pískem a odlehlými zátokami.

Apulie

Pláž Baia dei Turchi oplývá jedním z nejčistších moří v zemi, kvůli čemuž také získala Modrou vlajku. Tento malebný kraj s olivovými háji zve turisty k ideální dovolené u moře s oblázkovými i písečnými plážemi.

Marche

Marche se nachází ve střední Itálii a jeho největší chloubou jsou Ascoli Piceno a Urbino. Z pláží pak jistě stojí za návštěvu krásná pláž se smaragdově zeleným Jadranem Spiaggia delle Due Sorelle.

Počasí v Itálii

V Itálii je příjemné subtropické středozemní klima, přičemž kvůli výškovým rozdílům je počasí spíše různorodé. Nejteplejšími a nejnavštěvovanějšími měsíci jsou měsíc červenec a srpen, kdy dosahuje teplota vody okolo 25°C.

Lyžařské destinace v Itálii

Na lyžaře čekají v Itálii ideální podmínky, a to zejména v období od listopadu do začátku května. Zimní radovánky si v Alpách turisté dozajista oblíbí, a nejen to, mohou se kromě lyžování vykoupat ve zdejších bazénech, či si užít sáňkování nebo také bruslení.

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Itálie - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Itálie - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Residence Carinzia. Recenze je udělená na základě 8 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pátek 1. července 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 10. července 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 20 052 Kč. Pobyt je bez stravy v délce 10 dní, 9 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Itálie a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Lignano, kde se ubytování Residence Carinzia nachází se dostanete autobusem. Užijte si nádhernou letní dovolenou v Itálii v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Lignano podle referencí od 8 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Itálie - dovolená - recenze

Nejlevnější Itálie - dovolená - recenze

Nejlevnější dovolenou Itálie - dovolená - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Latemar. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pondělí 13. června 2022 a příjezdem/příletem ve středu 15. června 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 2 160 Kč. Rekreace v resortu Val di Fassa je v délce 3 dní - 2 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Itálii a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Latemar v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 4 % z původní prodejní ceny 2 250 Kč. Latemar je situován v letovisku Val di Fassa. Doprava do letoviska v lokalitě Val di Fassa je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější Last Minute v Itálii v létě s průměrnou recenzí 94 % dle 14 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Itálie - dovolená - recenze

Itálie - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Itálii? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Pullman Timi Ama Sardegna v letovisku Sardinie. Termín odjezdu/odletu je v neděli 12. června 2022 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 23. června 2022. Pobyt je v délce 12 dní - 11 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 81 890 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Itálii a o podmínkách dovolené v Pullman Timi Ama Sardegna v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Sardinie, kde se ubytování Pullman Timi Ama Sardegna nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené Last Minute v Itálii. Průměrná recenze Pullman Timi Ama Sardegna je 94 % podle referencí od 7 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené v Itálii?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Itálie vyberte úvodní stránku v Italielastminute.cz - dovolená Itálie a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Itálie - dovolená - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Itálie. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty v Itálii 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Itálie? Pro pobyty v Itálii lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: autem.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou v Itálii letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování v Itálii s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou v Itálii připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo v Itálii a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace v Itálii příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si v Itálii svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra v Itálii v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Itálie? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Itálii na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Itálie v měsících červen, červenec a srpen - Itálie v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Itálii v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Itálie jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Itálii můžete vybrat z následujících 64 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Italielastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Itálii můžete vyzkoušet například také web Dovolená Itálie. Zajímají vás možnosti rekreace dovolená v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou dovolená jako Jordánsko dovolená - recenze, Kanárské ostrovy dovolená - recenze nebo například Kapverdské ostrovy dovolená - recenze či Kuba dovolená - recenze.

Itálie - dovolená - recenze - recenze

Cambridge - Lido di Jesolo

Všetko bolo podľa našich predstávvíce recenzí

Corona Dolomites - Andalo - Paganella

Výborná zimní dovolená.více recenzí

David - Cesenatico - Rimini

Za to co jsem zaplatil je to jednicka :)více recenzí

Hotel Excelsior - Cavalese - Val di Fiemme

Nečekal jsem, že za ty peníze bude hotel tak luxusní a jídlo vynikající. Vše tam bylo úžasné a příští rok bych se tam rád vrátil.více recenzí

Chia Laguna Resort Village - Chia - Sardinie

Odpočinková dovolená splnila naše očekávání. Do Chia laguna resortu jsme jely již podruhé a opet jsme byly nadšené. Jedine, co nám kazilo celkový dojem, byla falešná ochota delegátky. Měly jsme zájem ve více lidech o dva fakultativni zájezdy. Ani jeden nebyla schopna zajistit.více recenzí

Villaggio Grotta Del´acqua - Villaggio Grotta del´Acqua - Gargano

Dovolená přesně podle naší představy. Ideální pro malé děti.Klidné místo,prostě supr dovolená.více recenzí

Olympus - Veneto

Dovolenka bola skvelá po všetkých stránkach, určite sa radi vrátimevíce recenzí

Rezidence I Delfini - Cupra Marittima - Marche

Naprosta spokojenost,pisecna plaz,vyziti i v rezidenci a okoli nejen pro deti,ubytovani super,s delegatkou naprosta spokojenost nejen co se tyka vyletu do Rimavíce recenzí

Rezidence Abruzzo Resort - Abruzzo

Na dovolenke v Taliansku sme boli po prvý krát, ale boli sme veľmi spokojný a určite sa sem ešte raz vrátime.více recenzí

Web Italielastminute.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2022. Italielastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Itálie.