Itálie All Inclusive - recenze

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
23. června - 7. července 2023

62 573 Kč  58 819 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 23.06.2023 do 07.07.2023.

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
16. června - 30. června 2023

57 871 Kč  54 399 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 16.06.2023 do 30.06.2023.

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
8. září - 22. září 2023

55 999 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 08.09.2023 do 22.09.2023.

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
30. června - 14. července 2023

64 020 Kč  60 179 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 30.06.2023 do 14.07.2023.

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
7. července - 14. července 2023

39 199 Kč  35 279 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 07.07.2023 do 14.07.2023.

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
21. července - 28. července 2023

40 943 Kč  36 849 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 21.07.2023 do 28.07.2023.

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
9. června - 23. června 2023

56 424 Kč  53 039 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 09.06.2023 do 23.06.2023.

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
25. srpna - 1. září 2023

37 243 Kč  33 519 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 25.08.2023 do 01.09.2023.

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
21. července - 4. srpna 2023

67 924 Kč  63 849 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 21.07.2023 do 04.08.2023.

Grand Palladium

👍 98 %
4 hodnocení
Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze

Sicílie | Itálie
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
4. srpna - 18. srpna 2023

74 871 Kč  70 379 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Grand Palladium - Itálie All Inclusive - recenze v termínu od 04.08.2023 do 18.08.2023.

Zobrazeno 1-10 z celkem 839

Nejoblíbenější turistické oblasti v Itálii

Řím (latinsky a italsky Roma)

Všechny cesty vedou do Říma aneb své prázdniny v hlavním městě Itálie můžete strávit návštěvou jeho hlavních památek. V tomto největším italském městě můžete navštívit např. Baziliku sv. Petra, která je také nazývána Svatopetrský dóm a je jednou z největších na světě. Dále koloseum, jež je největším římským amfiteátrem v Římě a kde se odehrávali gladiátorské zápasy. Pantheon v Římě stojí také za vidění, jelikož je jednou z nejzachovalejších antických staveb v Římě, dále centrum Říma Forum Romanum, či nejslavnější římská Fontána di Trevi.

Benátky (italsky Venezia)

Venesia jsou městem, které se nachází na severovýchodě Itálie. Mezi hlavní turistické cíle patří např. nejen náměstí svatého Marka (Piazza San Marco), ale také ostrovy Burano se svými barevnými domečky a Murano se svou tradiční výrobou foukaného skla. Procházka po samotných Benátkách stojí dozajista za to, navštívit můžete místní živé trhy nedaleko mostu Ponte di Rialto nebo se projet na gondole. Obdivovat ve městě můžete baziliku svatého Marka, Dóžecí palác, Zvonici svatého Marka, most Rialto, Canal Grande a mnoho dalšího.

Florencie (Firenze)

Tato kolébka renesance se nachází v Itálii v Toskánsku a leží na řece Arno. Florencie je kulturním centrem severní Itálie a je pokládána za jedno z nejromantičtějších měst na světě, jehož historické centrum je zapsáno na Seznam světového dědictví UNESCO. Má necelých 400 000 obyvatel. Za památky, které zde stojí k vidění se řadí např. Kaple sv. Jana Křtitele, dále Nový kostel Panny Marie, či Dóm Panny Marie Květné.

Neapol: (Napoli)

Toto krásné obrovské živé italské město leží pod sopkou Vesuv, jehož jádro je zařazeno mezi památky světového dědictví UNESCO. V Neapoli za návštěvu jistě stojí již zmíněná sopka Vesuv, nedaleké Pompeje, či královský palác nebo zámek Reggia di Caserta se svými rozsáhlými zahradami.

Rimini

Město Rimini leží na pobřeží Jaderského moře a řadí se mezi nejznámější a také rušná italská letoviska. Toto malebné město se skládá z několika částí, a to: Viserba, Viserbella a Torre Perera. Letovisko Rimini je jedním z nejznámějších v Evropě.

Bibione

Přímořské letovisko Bibione se nachází v regionu Benátsko a je protkáno velkým a také cenově dostupným množstvím hotelů. Skládá se z několika částí, a to: z klidnější Pinedy vyhledávané především rodinami s dětmi, dále Lida del Sole, či rozsáhlé části Spiaggia a modernější Lido dei Pini.

Caorle

Caorle je italským městem s bohatou historií a řadí se mezi nejnavštěvovanější letoviska v Itálii. Caorle má malebné historické centrum a je turisty hojně vyhledávané.

Lago di Garda

Toto nádherné jezero ledovcového původu s azurovou barvou je stále více objevované turisty. Na své si zde přijdou nejen milovníci koupání, ale i cyklistiky, horské turistiky či jízdy na koni.

Nejoblíbenější doba k návštěvě Itálie a Koronavirus

Koronavirus: o podmínkách testování na Covid-19 vás bude aktuálně informovat Vaše cestovní kancelář.
V Itálii panuje středomořské podnebí, většinou jsou zde horká léta a mírné zimy. Nejlepší období k návštěvě Itálie je od dubna do června, ale také na podzim od září do října. V tuto dobu naleznete také příznivější ceny za ubytování než v prázdninových měsících.

Jak se nejlépe dostat do Itálie

Mnoho rodin s malými dětmi volí cestu autem, a to buď přes Německo nebo přes Rakousko. Zvolit můžete také cestu autobusem, či letecky.

Ubytování v Itálii

V Itálii se můžete ubytovat nejen v hotelech, rekreačních domech, či apartmánech. Také ubytování v bungalovech, či mobilhome má své výhody, nejen že splňují daný komfort, ale klienti jsou v této alternativě více v přírodě, což mnohým turistům plně vyhovuje.

Pláže v Itálii

Elba

Tento malý italský ostrov se svými krásnými plážemi láká také se svým čistým mořem a vyhřátým pískem mnoho turistů. Navštívit zde můžete např. pláž Spiaggia di Sansone, Laconu, či Prochio i mnoho dalších.

Sicílie (Sicilia)

Je největším italským ostrovem a naleznete zde hned dvě turisty vyhledávané pláže, a to: Scalu dei Turchi a Calu Tonnarellu. Navštívit na Sicílii můžete také známé město Palermo se svými antickými památkami a krásným pobřežím s okouzlujcí přírodou.

Kalábrie (Calabria)

Pojedete-li do Kalábrie, do této perly jižní Itálie, navštivte oblast Capo Vaticano, která vás přivítá romantickými skalnatými výběžky vstupujícími do průzračného moře. Zajímavým místem v Kalábrii je také pláž tzv. Marasusa se svým sněhobílým pískem a odlehlými zátokami.

Apulie

Pláž Baia dei Turchi oplývá jedním z nejčistších moří v zemi, kvůli čemuž také získala Modrou vlajku. Tento malebný kraj s olivovými háji zve turisty k ideální dovolené u moře s oblázkovými i písečnými plážemi.

Marche

Marche se nachází ve střední Itálii a jeho největší chloubou jsou Ascoli Piceno a Urbino. Z pláží pak jistě stojí za návštěvu krásná pláž se smaragdově zeleným Jadranem Spiaggia delle Due Sorelle.

Počasí v Itálii

V Itálii je příjemné subtropické středozemní klima, přičemž kvůli výškovým rozdílům je počasí spíše různorodé. Nejteplejšími a nejnavštěvovanějšími měsíci jsou měsíc červenec a srpen, kdy dosahuje teplota vody okolo 25°C.

Lyžařské destinace v Itálii

Na lyžaře čekají v Itálii ideální podmínky, a to zejména v období od listopadu do začátku května. Zimní radovánky si v Alpách turisté dozajista oblíbí, a nejen to, mohou se kromě lyžování vykoupat ve zdejších bazénech, či si užít sáňkování nebo také bruslení.

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek na této stránce odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepším hodnocením:

Itálie All Inclusive - recenze - nejlepší hodnocení

Itálie All Inclusive - recenze - nejlepší hodnocení

Nejlepší hodnocení 98 % má na této stránce 5hvězdičkový Grand Palladium. Hodnocení je zprůměrováno na základě 4 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto dvoutýdenní dovolenou je pátek 23. června 2023 a den příjezdu/příletu je pátek 7. července 2023. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 58 819 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 15 dní, 14 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Itálie a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 6 % z původní ceníkové ceny 62 573 Kč. Do lokality Sicílie, kde se ubytování Grand Palladium nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou letní dovolenou First Minute v Itálii v létě s nejlepší recenzí v rezortu Sicílie podle referencí od 4 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Itálie All Inclusive - recenze

Nejlevnější Itálie All Inclusive - recenze

Nejlevnější dovolenou Itálie All Inclusive - recenze pořídíte v 5hvězdičkovém ubytování Grand Palladium. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 25. srpna 2023 a příjezdem/příletem v pátek 1. září 2023 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 33 519 Kč. Rekreace v resortu Sicílie je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou All Inclusive. Tato výhodná letní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Itálii a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Grand Palladium v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 10 % z původní prodejní ceny 37 243 Kč. Grand Palladium je situován v letovisku Sicílie. Doprava do letoviska Sicílie je v rámci této nabídky ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute v Itálii v létě o prázdninách s průměrnou recenzí 98 % dle 4 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Itálie All Inclusive - recenze

Itálie All Inclusive - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Itálii? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Grand Palladium v letovisku Sicílie. Termín odjezdu/odletu je v pátek 16. června 2023 a datum příjezdu/příletu je v pátek 30. června 2023. Pobyt je v délce 15 dní - 14 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 54 399 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka dvoutýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Itálii a o podmínkách dovolené v Grand Palladium v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v létě zahrnuje aktuálně slevu 6 % z původní ceníkové ceny 57 871 Kč. Do lokality Sicílie, kde se ubytování Grand Palladium nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené First Minute v Itálii. Průměrná recenze Grand Palladium je 98 % podle referencí od 4 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené v Itálii?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Itálie vyberte úvodní stránku v Italielastminute.cz - dovolená Itálie a Last Minute zájezdy 2023 a 2024. Vaší dovolenou: Itálie All Inclusive - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Itálie. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty v Itálii 2023 a 2024, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Itálie? Pro pobyty v Itálii lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky nebo letecky z Prahy.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou v Itálii letecky 2023/2024 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování v Itálii s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou v Itálii připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo v Itálii a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2023, případně dovolené 2024. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace v Itálii příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si v Itálii svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra v Itálii v prosinci, v lednu nebo v únoru.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Itálie? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Itálii na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Itálie v měsících červen, červenec a srpen - Itálie v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Itálii v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Itálie jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2023 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2024.


Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Italielastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Itálii můžete vyzkoušet například také web Dovolená Itálie. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Mauricius, pobyty Německo 2023 nebo například zájezdy Omán 2023 či Last Minute Polsko.

Výběr lokality

Svůj pobyt v Itálii můžete vybrat z následujících 60 letovisek / rezortů:

Web Italielastminute.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy Invia.cz řazené podle nejbližšího termínu.
Invia je největší tuzemskou cestovní agenturou, která zastupuje většinu cestovních kanceláří působících na našem trhu.
Kontakt a reklama
Copyright © 2023. Italielastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Itálie.